El procés de participació del projecte TRivers arriba a Talamanca

 

La Jornada sobre rius temporals a Talamanca té l’objectiu d’obrir un debat sobre l’estat dels rius temporals, millorar la seva diagnosi, i realitzar una proposta de mesures per a la conservació i/o millora dels rius temporals.

El dissabte 18 de novembre farem una diagnosi del riu de Talamanca i obrirem un debat sobre les mesures programades al Pla Hidrològic de les Conques Internes de Catalunya (ACA). Finalitzarem amb una sortida de camp al riu per aprendre sobre l’aplicació mòbil RiuNet, una eina desenvolupada en el marc del projecte TRivers, que ens  permetrà fer una valoració de l’estat hidrològic i la qualitat ecològica del riu.

 

Per a més informació pots descarregar-te el programa (PDF)

I pots inscriure’t aquí o trucar al tel. 62844300

T’hi esperem!