Programa final i inscripcions de la conferencia final de LIFE+ Trivers

A la jornada s’explicaran els resultats principals del projecte LIFE Trivers.

Del 3 al 4 de maig tindrà lloc a Barcelona la conferència final del projecte LIFE+ TRivers. ‘Avenços i perspectives de futur per a la gestió dels rius temporals‘ servirà per donar a conèixer les accions i resultats del projecte, que ha implicat a gestors, científics, entitats i, sobretot, a ciutadans.

La conferència final està estructurada en dues parts. A la primera sessió, que se celebrarà el dia 3 de maig al Palau Robert, s’explicaran els principals resultats de LIFE+ TRivers, com el desenvolupament del programari TREHS (Temporary Rivers Ecological and Hydrological Status) per avaluar l’estat ecològic i hidrològic dels rius i que ha integrat els coneixements de la població en aquest àmbit. També es detallaran les característiques de la versió simplificada de TREHS en forma d’app per a mòbils, que pretén implicar la ciutadania en l’avaluació de l’estat hidrològic i ecològic dels rius, així com el procés de participació ciutadana desenvolupat durant el projecte per sensibilitzar sobre els rius temporals, el seu diagnòstic i l’elaboració de propostes de gestió i conservació.

A més, durant la jornada també s’analitzaran i compartiran altres solucions sobre la gestió dels rius temporals, ja que s’han convidat a diversos gestors de l’aigua d’altres països a explicar les seves experiències.

 

El segon dia de la conferència (4 de maig) tindrà lloc a la seu de l’Agència Catalana de l’Aigua.
El segon dia de la conferència (4 de maig) tindrà lloc a la seu de l’Agència Catalana de l’Aigua i consistirà en un curs sobre el programari TREHS per als participants interessats en conèixer-lo millor.

Us hi esperem!

Formulari d’inscripció

Programa final