Reserva la data! El congrés final de Trivers serà del 3 al 4 de maig a Barcelona

Els dies 3 i 4 de maig de 2018 es celebrarà al Palau Robert de Barcelona el congrés final de TRivers.

La major part de la xarxa fluvial de la regió mediterrània està formada per rius temporals. No
obstant això, les eines que tenim per avaluar-ne l’estat ecològic han estat desenvolupades per a rius de cabal permanent. Per això, els gestors necessiten trobar noves fórmules per poder gestionar aquest tipus de masses d’aigua correctament.

El projecte LIFE TRivers ha fet front a aquest repte mitjançant la col·laboració entre científics i gestors. Els dies 3 i 4 de maig de 2018 es celebrarà al Palau Robert de Barcelona el congrés final del projecte, on es presentaran els resultats obtinguts i es discutirà sobre el tema amb experts a nivell internacional. Aviat tindrem el programa final. No t’ho perdis!